Friday, 13 April 2012

RINDU AWAK!!! :(

sunyi sangat hari nie.....dia pegi perkemahan......selalunya time2 cmnie aku chat dgn dia cerita dkt dia gurau dgn dia.....rindu sangat kt dia.....agaknya dia buat apa la kt sana kn????mesti best boleh lupakan aku kt sana.....mesti punya la.....masuk hutan,masak2,mybe boleh cari awek baru.....ish apa aku nie x mungkin la.....dia orangnya lain....x kan cari yang lain......aku percayakan dia......dia bukan macam lelaki lain.....dia seorang yang pandai jaga hati orang.......

bila la dia nk balik nie......AWAK!!!!!!SAYA RINDU AWAK SANGAT NIE!!!!!SAYA NAK CERITA DEKAT AWAK NIE!!!!!mesty best kat sana......alamaknya dia makin hitam la....hahaha......sehitam2 dia pun aku masih sayang dekat dia.....aku sayang dia tau.......saya harap saya dapat jumpa awak esok atau isnin nie.....nak citer2 kt awak.....tanya awak.....kalau la saya ikut awak sekali pegi sana itu la kenangan yang paling terindah buat saya....setiap masa ada dengan dia......wahhhh kesitu pulak aku pikir.....kalau dia buat hal aku marah je dia.....hahaha....x pe la mungkin belum sampai masa aku berjumpa berdepan mata dengan dia.....insyaallah satu hari nanti aku dapat keluar ke dengan dia........AMIN.........

SEDIH!!!!

Sedih,sunyi semua ada.....dia pegi perkhemahan dekat pahang......aku nk sangat pegi tapi nk buat macam mana dah tak de rezeki nk pegikn.....mungkin ada hikmah disebaliknya....mungkin aku kena bagi tumpuan dalam pelajaran aku....keputusan ujian aku pun kurang baik......sekarang nie aku nk tumpukan pada peperiksaan pertengahan nie pulak.....aku harap aku dapat buat buat lebih baik dari sebelumnya....mungkin masa ujian tu aku main2 sedangkan soalan2 yang akan keluar ujian pun dah keluar masih tak boleh buat.......aku nak buat lebih baik dari sebelumnya.....aku harap aku boleh target 3A je kowt....tak nak la lebih2 takut tak termampu je....banyak lagi masalah yang aku kena pikir sebenarnya....itu la ini la...sekolah la libary la personal la....macam2 la......ishhh...pening aku dibuatnya.....tapi yang pastinya aku masih ada orang yang bagi sokongan,nasihat dekat aku.....mereka tak putus2 bagi sokongan dekat aku......tak lupa juga pada dia....dia ada la juga bagi sokongan dan nasihat dekat aku....bila aku sedih dia juga gembirakan aku.....aku sayang sangat2 dekat dia.....tanpa dia aku rasa hidup aku tak lengkap.....dia amat bererti bagi aku.......TERIMA KASIH AWAK SEBAB CERIAKAN HARI2 SAYA WALAUPUN AWAK SELALU BUAT MUKA DEKAT SAYA...HAHAHA.....^_^

BLOG YANG KETIGA

Kali nie aku harap blog nie boleh jadi blog yg terakhir untuk aku.....aku dah tak larat nk buat blog baru.......penat kowt buat blog lain.....macam2 yang berlaku pada blog2 aku yang lama tu.....dan macam2 kisah aku catat disitu......okey la aku nk cari template untuk blog nie.....bye2...